MónTerrassa
Sanfilippo carrega piles amb activitats per la festa major de Sant Llorenç

L’Associació Sanfilippo Barcelona es prepara per viure un cap de setmana ben intens amb motiu de la festa major del barri de Sant Llorenç de Terrassa. Així, aquest 2 i 3 d’octubre, l’entitat ha organitzat fins a tres activitats destinades a visibilitzar la malaltia minoritària infantil Sanfilippo. També tenen com objectiu incrementar la recaptació fons per a la seva investigació, la qual s’ha vist afectada durant la pandèmia a causa de la cancel·lació de diferents activitats solidàries.

Així doncs, l’entitat ha organitzat una pedalada familiar, un torneig de futbol sala i una zona infantil amb jocs per als nens i nenes que s’hi acostin. Aquesta última tindrà lloc aprofitant l’estand ubicat a tocar del pavelló de Sant Llorenç, en el qual els més petits es podran fer fotos amb diversos superherois de Marvel o amb dos Son Gokus de mida natural. A més, també es podran adquirir joguines i còmics de la mateixa temàtica.

Quant a la pedalada tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre. La sortida serà a les 10 del matí i l’itinerari consisteix en fer un recorregut de prop de 8 km per l’Anella Verda en el seu tram pel barri de Sant Llorenç. Una oportunitat única per estirar les cames amb la família i conèixer una mica millor el fantàstic entorn natural que tenim. L’activitat compta amb el suport del Centre Excursionista i l’Ajuntament de Terrassa, hi haurà un pack de benvinguda i una botifarrada. La data límit d’inscripció és el 30 de setembre (preu de 8 euros) enviant un correu a: [email protected] o bé a [email protected]

I, finalment, la tercera activitat organitzada és un torneig de futbol sala al pavelló de Sant Llorenç els dies 2 i 3 d’octubre. Amb la col·laboració de l’entitat veïnal i de l’equip Egara Futsal es podrà gaudir de bon futbol i a l’hora participar en la bona causa. Els participants tindran una bossa de benvinguda. A més, hi haurà una gran rifa amb productes esportius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa