MónTerrassa
Sanfilippo carrega piles amb activitats per la festa major de Sant Llorenç
  • CA

L’Associació Sanfilippo Barcelona es prepara per viure un cap de setmana ben intens amb motiu de la festa major del barri de Sant Llorenç de Terrassa. Així, aquest 2 i 3 d’octubre, l’entitat ha organitzat fins a tres activitats destinades a visibilitzar la malaltia minoritària infantil Sanfilippo. També tenen com objectiu incrementar la recaptació fons per a la seva investigació, la qual s’ha vist afectada durant la pandèmia a causa de la cancel·lació de diferents activitats solidàries.

Així doncs, l’entitat ha organitzat una pedalada familiar, un torneig de futbol sala i una zona infantil amb jocs per als nens i nenes que s’hi acostin. Aquesta última tindrà lloc aprofitant l’estand ubicat a tocar del pavelló de Sant Llorenç, en el qual els més petits es podran fer fotos amb diversos superherois de Marvel o amb dos Son Gokus de mida natural. A més, també es podran adquirir joguines i còmics de la mateixa temàtica.

Quant a la pedalada tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre. La sortida serà a les 10 del matí i l’itinerari consisteix en fer un recorregut de prop de 8 km per l’Anella Verda en el seu tram pel barri de Sant Llorenç. Una oportunitat única per estirar les cames amb la família i conèixer una mica millor el fantàstic entorn natural que tenim. L’activitat compta amb el suport del Centre Excursionista i l’Ajuntament de Terrassa, hi haurà un pack de benvinguda i una botifarrada. La data límit d’inscripció és el 30 de setembre (preu de 8 euros) enviant un correu a: [email protected] o bé a [email protected].

I, finalment, la tercera activitat organitzada és un torneig de futbol sala al pavelló de Sant Llorenç els dies 2 i 3 d’octubre. Amb la col·laboració de l’entitat veïnal i de l’equip Egara Futsal es podrà gaudir de bon futbol i a l’hora participar en la bona causa. Els participants tindran una bossa de benvinguda. A més, hi haurà una gran rifa amb productes esportius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa