MónTerrassa
Sandra Ezquerra parla d’economia feminista a Terrassa

Dissabte, dia 26, a les dotze del migdia, conversa amb Sandra Ezquerra a la Llibreria Synusia (C/Montserrat 136) que parlarà d’Economia feminista, posant al centre la reproducció social, el treball domèstic, mesures de “transversalitat” del gènere i de cures que dota de recursos a la producció social i garanteix la sostenibilitat de la vida.

A qui beneficia el sistema capitalista a l’hora d’organitzar l’economia? Quins processos són els que sostenen la vida? Quins treballs generalment no són remunerats? Quins persones els porten a terme? Per què defensem que el treball de cures suposa la base de l’organització del sistema social? Aquestes són algunes de les preguntes que Ezquerra intentarà respondre.

Sandra Ezquerra | Activista social (una de les persones que ha organitzat el Congrés d’Economia Feminista), professora de Sociologia a la Universitat de Vic (llicenciada en Història i en Antropologia per la Universitat de Barcelona i Doctora en Sociologia per la University of Oregon) i investigadora (a l’Àrea d’Inclusió Social i Ciutadania de l’IGOP| UAB) . Ha realitzat estades de recerca a Berkeley (Estats Units) i a Manila (Filipines). Els seus principals camps de recerca són les polítiques socials, laborals i d’immigració, així com l’impacte que aquestes tenen en diferents col·lectius socials. Particularment, ha posat especial èmfasi en l’estudi de polítiques des d’una perspectiva de gènere. Ha publicat, en els darrers anys, diversos articles sobre aquestes temàtiques als Estats Units, a Filipines i a l’Estat Espanyol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa