MónTerrassa
Trobada de l’alcalde amb el conseller de Salut amb molts deures a fer
  • CA

Trobada de l’alcalde Jordi Ballart amb el conseller de Salut, Manel Balcells, aquest dimarts dia 17 de gener amb molts deures a fer. Aquesta reunió es produeix pocs dies després que tingués lloc una manifestació massiva pels carrers de Terrassa en què més d’una vuitantena d’entitats socials, veïnals, sindicats i alguns partits, reclamessin “una sanitat pública digna i de qualitat”, amb proclames sobretot orientades a la reducció de la llistes d’espera, més recursos per a l’atenció primària i millores en les condicions laborals i logístiques del servei d’urgències.

La seu del Departament de Salut a Barcelona ha acollit aquesta cita, que també ha comptat amb la presència de la regidoria de Salut, Mónica Polo. L’objectiu era tractar diversos temes de l’àmbit sanitari de la ciutat. En aquí hi ha els diversos equipaments sociosanitaris que estan pendents però també un reforç a la xarxa d’atenció primària i al sistema públic de salut, en general.

Des del govern municipal afirmen que s’han acordat diverses millores i novetats, les quals seran anunciades públicament i de forma conjunta per les dues administracions en les pròximes setmanes a Terrassa.

Trobada amb les entitats organitzadores de la manifestació

Ballart ha qualificat la reunió de “molt productiva i profitosa”, i a més d’emplaçar-se a anunciar de forma conjunta les “importants” millores i actuacions previstes, també afirma que li ha traslladat al conseller Balcells la demanda de les entitats organitzadores de la manifestació de dissabte passat de concertar una reunió amb ell quan vingui a Terrassa. La petició ha estat acceptada.

“Compartim el convenciment que la sanitat pública i de qualitat és un dret essencial per a la ciutadania i que cal esmerçar el màxim d’esforços per a que així ho sigui sempre”, ha subratllat l’alcalde que espera ben aviat poder anunciar les tant reclamades millores en els equipaments. I en aquí s’està parlant sobretot del nou Centre d’Atenció Primària Terrassa Nord, que ja té uns terrenys municipals cedits a Salut perquè hi construeixi el nou equipament, o l’esperat i reclamat CUAP, que tothom assumeix que és necessari però que més enllà d’això no s’ha avançat.

Reunió de l’alcalde Jordi Ballart amb el conseller de Salut, Manel Balcells | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa