MónTerrassa
Terrassa viurà una desfilada de dones amb diversitat funcional

Terrassa es prepara per viure la primera desfilada de dones amb diversitat funcional. Tindrà lloc aquest dissabte, dia 5 de novembre, de deu del matí a dues del migdia, a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, al barri de la Maurina. En cas de meteorologia adversa (precipitacions o fort vent) està previst habilita un espai dins del Centre Cívic Maria Auxiliadora.

Es tracta d’una activitat de dinamització impulsada des del Districte 4 i compta amb la participació de diverses entitats. L’Associació Daus és l’organitzadora d’aquest esdeveniment que porta per nom “Hoy me maqueo, que me voy de postureo”, amb la qual es vol donar visibilitat a aquelles dones que tenen diversitat funcional. És un projecte inclusiu, de barri, que compta amb la col·laboració de la Fundació Maria Auxiliadora i els alumnes de l’FP de tèxtil de l’Institut de Terrassa. A més de l’Associació de Veïns de La Maurina.

Daus és una entitat sense ànim de lucre, dedicada a la inclusió de les persones amb capacitats diverses en l’oci socioeducatiu, i que a la nostra ciutat organitza diverses activitats, des de tallers, conferències o actes lúdics on aquest col·lectiu n’és el protagonista.

Deu dones protagonistes

En total seran 10 dones les que intervindran en aquesta desfilada. I ho faran vestides amb peces molt especials. Perquè han estat dissenyades i elaborades, expressament, per part de l’alumnat de formació tèxtil de l’Institut de Terrassa i per dones que participen en el Curs de Confecció Industrial de la Fundació Maria Auxiliadora.

Però no serà l’única activitat que es durà a terme. També s’han preparat 4 tallers oberts a la ciutadania. Per això es convida als terrassencs i terrassenques a portar el tote bag o una samarreta vella per donar-li una nova vida i disseny. En aquests tallers es podrà fer vinilatge, destenyir texans o crear bijuteria pròpia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa