MónTerrassa
Professionals de MútuaTerrassa visibilitzen una bona higiene de mans

Professionals de MútuaTerrassa ajuden a visibilitzar la importància de tenir i fer una bona higiene de mans. La campanya mundial “Salveu vides: renteu-vos les mans” es va posar en marxa el passat 2009 i té com a objectiu mantenir la promoció, la visibilitat i la sostenibilitat mundials de la higiene de mans en l’atenció sanitària i unir les persones en suport de la millora de la higiene de mans a tot el món.

Enguany, el títol escollit per l’Organització Mundial de la Salut ha estat “Junts, accelerem l’acció”, amb una campanya que té el propòsit de fer una crida als professionals i centres sanitaris per aconseguir una actuació eficaç en termes d’higiene de mans. L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) sempre se n’ha fet ressò i -sota el lema “First step: higiene de mans!”- enguany també hi contribuirà. Per tal de donar visibilitat a aquesta causa, des de la Comissió d’Infecció de l’entitat s’ha promogut una iniciativa a nivell intern -a la qual es va donar sortida el passat mes d’abril i va perdurar fins ahir- mitjançant la qual s’ha convidat a tots els professionals sanitaris de MútuaTerrassa a participar en el II Concurs de vídeos d’higiene de mans.

Un concurs entre departaments per promoure la higiene de mans

Novament la voluntat de la proposta és promoure i posar en valor l’esmentada pràctica i, sobretot, aquest any s’ha apostat per remarcar la importància de fer higiene de mans abans del contacte amb el pacient. Es tracta d’una acció que insta a reforçar la tècnica del rentat de mans abans de tocar al pacient o realitzar una tècnica asèptica.

Amb l’objectiu d’aconseguir la màxima difusió de l’efemèride en qüestió, l’entitat compartirà el vídeo guanyador del concurs a través de les diverses xarxes corporatives de MútuaTerrassa (Tik-Tok, Instagram i Twitter).

L’audiovisual guanyador ha estat el realitzat per la Unitat Funcional Interdisciplinar Sociosanitària (UFIS) de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, una unitat de recolzament al pacient fràgil i geriàtric, que es pot veure aquí:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa