MónTerrassa
MútuaTerrassa promou la higiene de mans entre el personal sanitari
  • CA

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) s’afegeix a la commemoració del dia mundial de la higiene de mans -avui 5 de maig- a través d’una acció a nivell intern i de caire divulgatiu i sensibilitzador. Des de Control d’Infeccions de l’entitat es convida a tots els professionals sanitaris de MútuaTerrassa a respondre un breu qüestionari sobre higiene de mans amb la voluntat de promoure i posar en valor l’esmentada pràctica.

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) sempre se n’ha fet ressò i enguany també hi contribuirà sota el lema “Amb les mans fem joc net”. La idea és que cada professional sanitari respongui el qüestionari per tal de posar en valor la higiene de mans i la seva importància, encara més en els temps de pandèmia de la Covid-19.

Amb l’objectiu d’aconseguir la màxima difusió de l’efemèride en qüestió, entre avui -Dia Mundial de la Higiene de Mans- i demà, l’entitat difondrà a través de les xarxes corporatives de MútuaTerrassa l’esmentada iniciativa.

La campanya mundial “Salveu vides: renteu-vos les mans” es va posar en marxa el passat 2009 i té com a objectiu mantenir la promoció, la visibilitat i la sostenibilitat mundials de la higiene de mans en l’atenció sanitària i unir les persones en suport de la millora de la higiene de mans a tot el món. Enguany, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) difondrà la campanya amb el títol “Uneix-te a la seguretat de l’Atenció Sanitària, renta’t les mans”, que té el propòsit de fer una crida als professionals i centres sanitaris per aconseguir una actuació eficaç en termes d’higiene de mans.

#JoEmRentolesMans

Des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya també s’ha fet ressò de la commemoració del dia. “Celebrem el Dia Mundial de la Higiene de les Mans amb l’objectiu de conscienciar i implicar tant els professionals sanitaris com a la ciutadania, en la prevenció de les infeccions amb una mesura senzilla i eficaç com és la higiene de les mans”, han escrit a les xarxes socials.

A més, també s’ha promogut una campanya on conviden a tots els professionals sanitaris a penjar una foto a les xarxes socials amb el hashtag #JoEmRentolesMans i unir-se a la seguretat de l’atenció sanitària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa