MónTerrassa
Els indicadors de la Covid-19 continuen en davallada
  • CA

Tots els indicadors de la Covid-19 continuen a la baixa a la regió Metropolitana Nord. Tant els nous contagis registrats, com el nombre de pacients ingressats, com les defuncions pateixen una gran davallada, segons mostren les xifres de del Sistema d’Informació per a la Vigilància d’Infeccions a Catalunya del Departament de Salut de la Generalitat actualitzades a 21 d’agost. El descens de les xifres succeeix tant a Terrassa, com a la comarca i arreu de Catalunya.

A la regió Metropolitana Nord s’han detectat 426 contagis menys en una setmana. Del 8 al 14 de juliol es van registrar 1.059 nous contagis, mentre que del 15 al 21 se n’han registrat un total de 633.

Així com els nous contagis, el nombre de pacients ingressats també cau. La setmana del 18 al 24 de juliol van haver-hi 423 pacients ingressats pel virus, mentre que aquesta última setmana, del 15 al 21 d’agost, hi havien un total de 195 pacients. Això es tradueix en una disminució de menys de la meitat. A més a més, aquesta darrera setmana hi ha hagut dues noves morts pel virus a la regió, una xifra que no es veia des de finals de l’any passat.

Les xifres també estan en davallada al conjunt de Catalunya

Pel que fa al conjunt de Catalunya, Salut ha declarat 97 ingressats menys per Covid-19, xifra que suposa un total de 661 hospitalitzats. D’altra banda, hi ha 20 persones a les Unitats de Cures Intensives (UCI) –sis menys en relació amb les dades de la setmana passada- i 11 morts declarats en aquest període (tots majors de 60 anys i 7 de més de 80).

El nombre de morts de la setmana anterior ja puja fins a 52. Pel que fa als positius diagnosticats per l’atenció primària, se n’informa de 2.796 més en una setmana. L’anterior, entre el 8 i el 14 d’agost, van ser 4.077 positius. Amb aquestes magnituds, la taxa de casos per 100.000 habitants disminueix fins a 32.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa