MónTerrassa
La donació de plasma es pot realitzar al Banc de Sang de Mútua Terrassa

Els resultats de la campanya de donació de Plasma que hem realitzat al Banc de Sang de Mútua Terrassa els dies divendres 29 i dissabte 30 d’abril, amb motiu de la Setmana Mundial de les Immunodeficiències Primàries.

En aquesta campanya, es convocava de manera especial els donants de plasma…

64 persones s’han apropat a la campanya

49 persones han donat Plasma

10 persones han donat Sang

3 persones s’han estrenat com a donants

5 persones han vingut, però per algun motiu no han pogut donar

5 persones s’han inscrit al Registre de Donants de Medul·la Òssia

Les donacions han estat distribuïdes de la següent manera:

PLASMASANGNOUS donantsOFERIMENTSREDMO
Divendres 29/42510234
Dissabte 30/4240121
TOTAL4910355

*Oferiments: persones que han vingut a donar, però per algun motiu no han pogut

*REDMO: Registre de Donants de Medul·la Òssia

Banc de Sang de Mútua Terrassa

“Des de l’equip del Banc de Sang estem molt agraïts amb tothom que ha fet que aquesta campanya sigui possible: La implicació de l’Ajuntament de Terrassa i d’ACADIP (Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris), els medis que n’han fet ressò i per descomptat els donants que ens han regalat una estona del seu temps per salvar vides! Tenir fins a 5 donants de plasma alhora a la sala de donació ha estat un fet històric a les instal·lacions del Banc de Sang de Terrassa! Desitgem que la campanya hagi servit per donar més a conèixer aquest tipus de donació i la importància que té, i sobretot, que no quedi en un fet puntual, sinó que esdevingui part de l’agenda habitual de la ciutadania.”

La donació de plasma es pot realitzar al Banc de Sang de Mútua Terrassa de dilluns a divendres de 9h a 20h i els dissabtes de 9h a 14:30h, demanant cita prèvia al web donarsang.gencat.cat/plasma o bé trucant al 937365055 per demanar hora.

Els requisits per donar plasma són els mateixos que per sang, però és un tipus de donació més llarg (45-60 minuts) i cal tenir una bona vena.

“Animem tothom qui no hagi pogut participar de la campanya a venir si disposen del temps i que al llarg de l’any vagin intercalant les donacions de sang amb les de plasma”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa