MónTerrassa
CAP Can Roca: preguntes i respostes sobre el nou centre de salut
  • CA

Aquest dijous dia 29 de setembre, de 10 a 13 h, i el divendres 30 de setembre, de 16 a 19 h, tindran lloc les dues jornades de portes obertes del nou CAP Can Roca de Terrassa. Com va anunciar el departament de Salut, la intenció és que els futurs usuaris del centre puguin conèixer abans del dia oficial d’obertura com funcionarà tot i on s’hauran de dirigir.

Per resoldre els dubtes i incerteses que els veïns poden tenir sobre el nou equipament, el Consorci Sanitari de Terrassa -entitat que gestionarà el Centre d’Atenció Primària- ha elaborat un senzill tríptic en què s’exposen les preguntes més freqüents amb la seva corresponent resposta.

Preguntes i respostes del nou CAP Can Roca

Com puc contactar amb el meu nou CAP Can Roca?
Trucant per telèfon al 93.116.34.23 o enviant un correu electrònic o [email protected]

Com puc arribar-hi?
El CAP Con Roca està situat al carrer Fàtima, número 18. Podeu arribar-hi mitjançant transport públic: bus de la línia 5 de TMESA o bé amb el tren de FGC (estació Nacions Unides)

Qui serà el meu metge/pediatra i infermera a partir d’ara?
Rebreu una carta informativa on es detalla l’equip assistencial de referència de cada pacient (metge – pediatre, infermer/a i administratiu/va).

A partir de quan podré programar una visita al meu nou CAP?
El centre iniciarà la seva activitat el pròxim 3 d’octubre, data a partir de la qual es podran ja programar cites.

Necessito el comunicat de confirmació de la baixa i/o la meva recepta crònica està a punt de caducar. Qui m’ho gestionarà?
El vostre nou equip assistencial del CAP de Can Roca serà l’encarregat de la gestió d’aquests processos a partir del 3 d’octubre. Abans d’aquesta data ho farà el vostre equip assistencial actual.

Si no em vull canviar de centre, què puc fer?
Els canvis de centre es podran sol·licitar passats els 6 mesos de permanència en el nou CAP Can Roca. Si en el seu moment vau escollir un centre que no és el que us tocaria per zona, podeu mantenir-lo. Si ho preferiu, podeu sol·licitar el canvi al nou CAP Can Roca

Quins tipus de visites tindré disponibles?
Les visites que ofereixen els centres d’atenció primària són presencials, domiciliàries i virtuals (per telèfon, videoconsulta o e-consulta)

Si soc un pacient que rep visites domiciliàries, continuaré rebent el mateix tipus d’atenció?
Si la vostra situació ho requereix, es continuarà realitzant l’atenció domiciliària com fins ara.

Si no tinc cita programada, puc venir al CAP sense hora per visitar-me?
Preferiblement, contacteu per telèfon abans de venir de forma presencial, o través del portal de La Meva Salut, per correu electrònic o citasalut.gencat.cat. Se us facilitarà informació sobre el circuit a seguir per donar la millor resposta a les vostres necessitats.

Quins són els horaris del centre i quins són els serveis que ofereix?
El centre romandrà obert de 8.00h o 20h de dilluns o divendres. Els serveis inclosos són: medicina i infermeria de família, pediatria, treball social, odontologia i atenció a la dona.

Fora de l’horari del CAP, on em puc adreçar en cas de necessitat?
Per o l’atenció a adults, dissabtes, diumenges i festius, de 9h o 20h, al CAC (Centre d’Atenció Continuada) de Terrassa Nord (Av. Del Vallès, 457). Fora d’aquest horari s’ha de trucar al 061. Per a l’atenció pediàtrica, dissabtes de 9h o 17h al CAP de Terrassa Nord (Av. Del Vallès, 457). Fora d’aquest horari heu de trucar ol 061.

Davant un nou procés que requereixi atenció especialitzada hospitalària, quin és l’hospital i els especialistes de referència que m’atendran?
Els especialistes hospitalaris seran els de l’Hospital Mútua de Terrassa.

Tot el que tinc programat fins ara o si estic en llista d’espera, seguirà igual?
En el cas que estigueu vinculat a alguna especialitat o en llista d’espera per una prova complementària o una intervenció quirúrgica al Consorci Sanitari de Terrassa o alguna altra entitat, continuarà al mateix centre fins que se us doni l’alta mèdica o es realitzi la intervenció i/o prova pendent.

Estic pendent de resultats de proves complementàries demanades pel meu metge o pediatra o infermer/a. Qui me’ls donarà?
El vostre nou equip assistencial de referència serà l’encarregat de donar-vos els resultats pendents, prèvia cita programada.

Tenia programada visita o prova en el meu antic CAP, m’atendran al nou centre?
Des del CAP Con Roca se us posarà en contacte per reprogramar aquesta visita o prova.

Estic embarassada, qui em farà el seguiment?
L’equip d’Atenció a la Dona del CAP Can Roca serà qui s’encarregarà del vostre seguiment i de la derivació a l’ASSIR (Atenció a la Salut sexual i reproductiva)

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a octubre 03, 2022 | 15:50
    Anònim octubre 03, 2022 | 15:50
    Si necesito visita de urgencias donde se me atenderá?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa