MónTerrassa
Àptima Centre Clínic posa en marxa un nou model d’atenció oncològica

Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa ha posat en marxa un nou model d’atenció dirigit als pacients oncològics que ja està en funcionament des d’aquesta mateixa setmana. Alguns dels serveis que es prestaran son “la visita a la consulta, els tractaments de quimioteràpia, o l’atenció al pacient oncològic que requereixi hospitalització”, tal i com exposen en un comunicat. Aquest nou model es basa “en la qualitat assistencial, la proximitat amb els especialistes i l’abordatge holístic de les malalties neoplàstiques”.

Per Àptima Centre Clínic, aquesta és “una oferta més que permet augmentar la cartera de serveis a la ciutadania”. La implementació d’aquest nou model contempla, entre d’altres, la visita a la consulta, els tractaments de quimioteràpia, així com l’atenció al pacient oncològic que requereixi hospitalització.

En el marc d’aquest model, els pacients tributaris de tractament amb radioteràpia seran remesos a centres de referència en el tractament oncològic amb els quals Àptima Centre Clínic ha establert acords de col·laboració.

Un nou servei avalat per professionals amb prestigi

Aquest nou servei està avalat per “un equip de professionals d’ampli prestigi i experiència”. Comptarà amb l’assessorament mèdic de Carles Pericay, expert en oncologia mèdica i cap del Servei d’Oncologia de la Fundació Assistencial Mútua Terrassa (FAMT). Romà Bastús i Julen Fernández, adjunts al Servei d’Oncologia de la Fundació Assistencial Mútua Terrassa i amb una dilatada trajectòria en l’àmbit de les malalties neoplàsiques, també s’integraran en l’esmentat equip.

Lideratge en estudis clínics i projectes d’investigació

“Al compromís i voluntat de servei de l’equip en qüestió, s’hi afegeix també el lideratge en estudis clínics i projectes d’investigació bàsica, els quals revertiran sens dubte en la qualitat de vida dels seus pacients”, conclou el comunicat de MútuaTerrassa. L’equip prestarà servei a les dependències d’Àptima Centre Clínic a la ciutat de Terrassa, concretament ubicades a l’Edifici Estació de la Plaça dels Drets Humans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa