MónTerrassa
Àptima amplia el servei d’endocrinologia amb l’equip d’EndoVALLÈS

Àptima Centre Clínic ha ampliat el servei d’endocrinologia amb l’equip de professionals d’EndoVALLÈS. L’acord de col·laboració entre les dues entitats s’ha rubricat aquest dimecres, dia 8 de març, amb l’objectiu de potenciar el servei d’endocrinologia i nutrició a les dependències d’Àptima a Terrassa. Així, des d’aquesta mateixa setmana, els pacients amb alteracions endocrines -tant mèdiques com quirúrgiques- podran comptar amb el suport d’experts en patologies com les tiroidees, paratiroidees, suprarenals, diabètiques, l’obesitat i les hipofisiàries.

El tractament del sobrepès i l’obesitat, la preparació per a la cirurgia de l’obesitat, el control de la diabetis gestacional, el suport dietètic a la diabetis i a les intoleràncies alimentàries, l’alimentació òptima per a pacients amb colesterol i, en definitiva, els consells per poder assolir una dieta saludable són els objectius pels quals treballen els dietistes-nutricionistes d’EndoVALLÈS.

Suport transversal a d’altres serveis

Des d’Àptima asseguren que amb la incorporació del nou equip de professionals es podrà oferir una atenció especialitzada, diagnòstic precoç així com tractament de darrera generació d’acord amb les necessitats específiques de cada pacient. “Gràcies a l’expertesa aportada pels seus especialistes, s’atendran a pacients afectats per problemes a les glàndules endocrines com Diabetis mellitus -tipus 1 i tipus 2-, obesitat, hipoglucèmia, trastorns del metabolisme dels lípids, de la glàndula hipofisiària, tiroidea i les suprarenals, trastorns hormonals masculins i femenins, del metabolisme del calci i s’oferirà també ecografia de tiroide i monitorització contínua de glucosa”.

A més, el fet de disposar d’un equip de dietistes-nutricionistes amb àmplia experiència hospitalària i extrahospitalària en el maneig i control dels diferents aspectes nutricionals, “proporcionarà suport no únicament als endocrinòlegs i cirurgians, sinó que els seus coneixements també revertiran en altres especialitats com la digestiva, l’oncològica, la neurològica o l’al·lergologia”, subratllen.

El nou servei es prestarà a les dependències d’Àptima Centre Clínic Terrassa (ubicades a l’Edifici Estació de la Plaça dels Drets Humans, 3) els dimecres en franja de tarda. L’equip de professionals de referència estarà format pel Dr. Santiago Cordero Vázquez, endocrinòleg, i la Sra. Mireia Libran Torrente, dietista-nutricionista. En un futur s’ampliarà l’horari d’atenció a Terrassa i també és previst traslladar el servei a les instal·lacions d’Àptima Centre Clínic St. Cugat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa