MónTerrassa
Salt Idiomes engega el concurs solidari “Dear Santa” per La Marató
  • CA

L’escola d’idiomes Salt Idiomes engega la sisena edició del concurs solidari “Dear Santa” a favor de La Marató de TV3, on qualsevol nen i nena de 6 a 12 anys pot participar escrivint i decorant una carta en anglès a Santa Claus. Aquesta activitat vol “fomentar l’escriptura en anglès dels nens i nenes, perquè puguin desenvolupar la seva creativitat, imaginació i destresa amb la llengua”, i al mateix temps, fer-ho d’una manera solidària.

Per cada carta que es rebi, l’escola farà un donatiu de 0,5€ a La Marató de TV3. Així doncs, des de Salt Idiomes conviden a tots els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys a participar-hi, ja que com més cartes hi hagi, més gran serà el donatiu.

El que s’ha de fer exactament és: escriure una carta dirigida a Santa Claus tota en anglès; ha de ser un escrit original, no s’acceptarà el plagi o escrits enviats a altres concursos; no hi ha límit de paraules, però si un mínim de 50 paraules pels nens de 8 a 12 anys i de 20 per als nens de 6 i 7 anys; decorar la carta dóna Punts Extra en la valoració final; i només és vàlida una carta per nen/a. La data límit per participar és el 16 de desembre.

La carta es pot fer arribar de dues maneres: En mà a qualsevol de les escoles Salt Idiomes o via mail a [email protected]. En el cas d’entregar la carta a mà, ha de tenir el nom i edat del concursant (sense cognoms), el curs escolar, el nom i cognom del pare o la mare, i un telèfon de contacte. En el cas d’entregar la carta per mail, cal adjuntar-la en format Word, PDF o JPG -si és un dibuix o una carta manuscrita- amb resolució que permeti llegir el text i apreciar el dibuix. A més, la carta ha de tenir el nom i l’edat del concursant. L’assumpte del mail ha de ser “CONCURS – DEAR SANTA 2021”, i dins del cos del correu s’ha d’indicar el nom, cognom i edat del participant; el nom i cognom del pare o la mare; i un telèfon de contacte.

Ja fa sis anys que Salt Idiomes col·labora amb La Marató de TV3 a través d’aquesta brillant proposta. “Vam pensar en una activitat Nadalenca, que fomentés l’ús de la llengua i que fos, sobretot, educativa. Què hi ha més bonic que escriure a Santa Claus i que els nens i nenes puguin expressar els seus desitjos i il·lusions?”, afirma l’escola en un comunicat.

La carta guanyadora

A més de participar solidàriament, aquest concurs tindrà una carta guanyadora: es donarà un xec regal valorat en 30€ per bescanviar en articles educatius. L’elecció de la millor carta serà a càrrec d’un equip format pels 4 directors d’estudis, que només tindran com a informació el nom i edat del concursant que estarà escrit al document per tal de garantir la imparcialitat del concurs.

El dia 20 de desembre s’escollirà la carta i es comunicarà via Facebook i Instagram el nom del guanyador/a, a més de contactar amb ell/a per privat. La recollida del xec regal es pot fer el dia 21 de desembre a l’escola Salt Idioma que esculli el guanyador o guanyadora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa