MónTerrassa
El Saló Juguem+ de Terrassa obre les portes
  • CA

El Saló Juguem+ obrirà les portes aquest diumenge 29 de desembre oferint un ampli ventall d’activitats pensades i destinades al públic més familiar. El Recinte Firal de Terrassa acollirà una nova edició del certamen que se celebrarà del 29 de desembre al 4 de gener. Organitzat per La Xarxa de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Juguem + compta també amb la participació de diferents entitats i associacions que ofereixen el seu suport i col·laboració al certamen. El Juguem+ ofereix als i les visitants un extens i variat ventall de propostes que, amb el joc com a gran protagonista i fil conductor, proposa tot un seguit d’activitats de caràcter educatiu i lúdic que ajuden a fomentar entre els infants i joves participants valors com la solidaritat o la integració a través de la participació en tallers creatius, pictòrics o diversos espais de jocs distribuïts en diferents àmbits i temàtiques.

Així, el Juguem+ disposarà d’una zona destinada al joc, amb activitats com llits elàstics, una econòria, castells inflables, jocs tronats o un circuit de minimotos entre altres propostes. El Saló també disposarà d’un espai on entitats i organitzacions ciutadanes, culturals o esportives de la ciutat mostraran les diferents activitats que desenvolupen. A més, s’habilitarà una zona on la Creu Roja oferirà tallers i activitats, així com un espai de lactància. Els cossos de seguretat com Bombers o Policia també seran presents al Saló per donar a conèixer la seva feina a les persones visitants a través de diferents activitats de caràcter lúdic. D’altra banda, l’actor i clown Javier Ariza, amb un espectacle d’animació itinerant, serà l’encarregat d’acompanyar el públic del saló indicant, informant i animant als i les visitants. Tallers creatius, de pintura o de titelles així com un espectacle diari relacionat amb la màgia, la música o el circ, completen l’àmplia oferta del Saló d’enguany.

Visita del Patge Xiu-Xiu

El Saló també rebrà la visita del Patge Xiu-Xiu. L’emissari reial visitarà el Recinte Firal el dimecres, 1 de gener, a partir de les 18 h, per saludar totes les persones visitants, recollir les cartes dels infants i fer-les arribar a Ses Majestats els Reis de l’Orient. El Saló obrirà cada dia de 16 a 21 h, excepte el dia 31, que tancarà a les 20 h, i el 3 de gener, que obrirà també al matí, de 9.30 a 13.30 h. D’aquesta manera, els infants i joves participants als casals municipals d’hivern també podran assistir al saló. Més informació a http://www.terrassa.cat/juguem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa