MónTerrassa
Sabadell adjudica les obres per fer arribar carril bici al límit amb Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Sabadell ha adjudicat les obres per fer arribar dos carrils bici fins el límit de Sabadell amb Sant Quirze per una banda i amb Terrassa per la N-150. Els treballs costaran prop d’un milió d’euros i començaran abans que acabi l’any.

Segons ha explicat en roda de premsa l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, els treballs per fer arribar el carril bici fins el límit amb Sant Quirze, en paral·lel a la via del tren, costaran poc més de 400.000 euros. Es faran 350 metres de carril bici. Les obres duraran cinc mesos i en alguns moments caldrà tallar el trànsit de vehicles. L’ajuntament de Sant Quirze, per la seva part, construirà un carril pel seu terme municipal i la via quedarà connectada.

Per altra banda, les obres per fer arribar el carril bici fins el límit amb Terrassa, al costat del complex central dels Mossos d’Esquadra i l’institut Castellarnau, a la N-150, costaran uns 600.000 euros. Les obres duraran sis mesos i es faran entre la Ronda de Jean Monnet – Ronda d’Europa (és a dir, del límit entre Can Gambús i Can Llong) fins el terme municipal amb Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa