MónTerrassa
Ruta guiada per descobrir les escultures del cementiri de Terrassa
Una de les escultures del cementiri de Terrassa
Una de les escultures del cementiri de Terrassa | Josep Maria Escoda

!--akiadsense-->

Funerària de Terrassa i el Museu de Terrassa, en la seva línia de difusió del patrimoni funerari terrassenc, conviden a tothom a conèixer les escultures exemptes del cementiri municipal amb l’exposició El simbolisme de les escultures exemptes. La mostra aplega informació sobre les obres i els artistes, i s’acompanya d’una proposta d’itinerari.

El simbolisme de les escultures exemptes es pot visitar del 16 d’octubre a l’1 de novembre a l’entrada del Cementiri Municipal, en horari de 9 a 17.30 hores. El cementiri aplega un nombre d’escultures en marbre i bronze que reflecteixen el prolífic art escultòric de postguerra a la nostra ciutat. Les obres de Carles Armiño, Josep Llimona, Miquel Ros, Josep Llopart, Subías i E. Bosch simbolitzen un diàleg entre els vius i els morts, i sobretot representen la fragilitat de la vida.

Itinerari guiat

Per una altra banda, el diumenge 22 d’octubre a les 11 del matí us animem a participar en una visita gratuïta comentada. El recorregut descobreix les escultures en pedra, marbre i bronze que reflecteixen l’art escultòric terrassenc de postguerra. Ens aproparem a obres de Carles Armiño, Josep Miret i Miquel Ros i les escultures de factoria de Subías Berlinghieri, Hermanos S.A. i Bronzes Jordà, S.L. Els artistes i les seves obres són els protagonistes d’aquest passeig original i exclusiu pel nostre patrimoni artístic funerari.

Lloc: Complex Funerari de Terrassa (Carretera de Moncada, 789).

Per arribar-hi: Autobús L1 o LH.

Durada: 2 h

Places limitades. Cal inscripció prèvia al telèfon 900 268 268 o a l’adreça electrònica funeraria@terrassa.cat

Nou comentari

Comparteix