MónTerrassa
Rotary Club participa a la campanya de Creu Roja amb joguines noves
  • CA

El grup excursionista de Rotary Club de Terrassa ha participat a la campanya de recollida de joguines de Nadal de Creu Roja “Tots els
infants amb joguina nova – que la Covid no ens aturi”, amb joguines noves recollides d’una campanya que s’ha fet entre els socis, amics i familiars, i que han aportat tot tipus de joguines.

Una representació de la Junta del Rotary Terrassa amb la seva presidenta, Mireia Serra, ha lliurat personalment les joguines en el centre de recollida de la Creu Roja de Terrassa, on van poder comprovar “la gran quantitat de lots que s’estan preparant per intentar pal·liar, en part, les necessitats de la nostra ciutat i que en els darrers anys no han parat d’augmentar”, han afirmat en un comunicat.

Des del Rotary Terrassa volen agrair a la resta de ciutadans i institucions la seva solidaritat, que fa possible que aquesta campanya cada any sigui un èxit a Terrassa i, en particular, “volem felicitar a la Creu Roja i als voluntaris, que aporten el seu temps i esforç, per la tasca que fan i els volem recordar que el Rotary Club de Terrassa ha estat i seguirà estant al seu costat cada any en aquesta iniciativa, que porta tants somriures als nens que més ho necessiten”.

Rotary Terrassa

El Rotary Club de Terrassa és una entitat que pertany a una organització mundial de voluntaris integrada dins de Rotary International. Aquesta organització “ofereix serveis humanitaris, promou la pràctica d’elevades normes d’ètica en totes les ocupacions, i el seu principal objectiu és donar servei especialment en les comunitats on està operatiu i a tot el món”, tal i com es descriuen a les seves xarxes socials. Els Rotaris tenen la missió de “promoure la bona voluntat i la pau, són homes i dones que fan serveis voluntaris per augmentar la qualitat de vida dels seus consemblants, aportant el seu temps, coneixements, experiències i recursos per millorar la condició humana”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa