MónTerrassa
Rosa Benito va ser noia Moreno: “A mi sí que em va pagar”
  • CA

Rosa Benito no ha tingut males paraules per al productor recentment detingut José Luis Moreno, i és que, a més d’explicar-nos com són els grans magatzems que el productor té dins de casa seva, Rosa ha explicat al programa ‘Ya es mediodía’ tots els detalls del moment en el qual es va convertir en noia Moreno, i la seva experiència no té res a veure amb els que asseguren no haver rebut diners de José Luis Moreno per la seva feina.

Ha estat el programa dels migdies de Telecinco qui ha recordat que Rosa Benito va ser protagonista d’un capítol de la sèrie ‘Esposados’ de José Luis Moreno. Rosa ha estat model, cantant i actriu d’una de les famoses matrimoniades del productor. Per sort per a ella, Rosa ha confirmat que va ser una experiència molt divertida i que va cobrar i va cobrar molt bé: “A mi sí que em va pagar i em va pagar molt bé”.

Rosa no entén per què José Luis Moreno va deixar de pagar a un munt d’actors i actrius, mentre que a d’altres sí que els hi pagava. Amb ella assegura que es va portar bé, que la seva neboda Natalia va estar tota l’estona amb ells i que va ser divertit, però no fàcil, perquè va haver de repetir molt l’escena perquè quedés bé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa