MónTerrassa
Rosa Benito revela un dels últims desitjos de Mila Ximénez
  • CA

La mort de Mila Ximénez als 69 anys víctima d’un càncer de pulmó ha aixecat centenars de reaccions i mostres de condol. Però ara ha estat Rosa Benito, exdona d’Amador Mohedano i tertuliana del programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco’, qui ha revelat un dels últims desitjos de la col·laboradora de ‘Sálvame’.

Rosa Benito no sap si Mila hauria pogut començar a realitzar-lo o no, però ha volgut compartir amb el públic un dels somnis que la periodista volia complir quan deixés la televisió. “Volia marxar a viure a Marràqueix per a escriure un llibre i explicar algunes històries de la seva vida sobre les quals mai havia parlat”, ha assegurat la tertuliana del cor, al mateix temps que Alba Carrillo recordava que Mila li va dir que al Marroc es va enamorar d’un home meravellós.

Rosa ha posat nom a aquest home i l’ha qualificat de gran amor de la periodista “Allà va conèixer a Rafael, l’amor de la seva vida, la tractava meravellosament… Amb Rafael era una altra persona, era com un osset”. Una Mila que les persones que han tingut el plaer de conèixer en la intimitat també descriuen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa