MónTerrassa
La Ronda de Ponent disposa de 70 noves places de lliure aparcament
  • CA
Ronda de Ponent, entre els carrers d'Orà i Dom Bosco
Ronda de Ponent, entre els carrers d’Orà i Dom Bosco | G.M.

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha consolidat definitivament les 70 places d’aparcament a la Ronda de Ponent que es van habilitar de manera provisional amb motiu de la celebració dels World Roller Games. Les noves places d’aparcament es troben situades en sentit descendent, entre els carrers d’Orà i Dom Bosco, a l’alçada dels barris de la Maurina i del Roc Blanc.

Les persones usuàries poden aparcar-hi les 24 hores del dia, ja que no hi ha restriccions ni per horari ni per dies (laborables i festius). En els darrers dies, s’han completat els treballs de pintura, de senyalització vertical i la instal·lació de pilones. Amb aquesta mesura, es dóna continuïtat a les actuacions realitzades l’any 2018 en què es van condicionar 55 places d’aparcament, en sentit ascendent, a la Ronda de Ponent: 20 al barri de Poble Nou- Zona Esportiva (6 en el tram comprès entre els carrers de Lleida i de l’Emperadriu Eugènia i 14 més ubicades entre els carrers de la Salut i d’Eduard Marquina) i 35 més al barri de la Maurina (situades entre els carrers de Núria i Calderón de la Barca).

La Ronda de Ponent és el vial de circumval·lació que va des del pont de la carretera d’Olesa fins a l’avinguda de Béjar i que segueix el curs del transvasament de la riera del Palau al sector oest de Terrassa. Té uns 7 quilòmetres de longitud i travessa els barris de la Maurina, Can Boada Casc Antic, Poble Nou – Zona Esportiva, Can Boada del Pi i Roc Blanc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa