MónTerrassa
Tot a punt per a la Romería del Rocío 2023 a Terrassa

La Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya ha donat a conèixer el programa d’actes per a la celebració de la tradicional Romería del Rocío 2023, amb la missió de donar a conèixer la cultura andalusa i catalana a la ciutadania de Catalunya. Tindrà lloc, un any més, a Can Petit de Terrassa, des d’aquest dijous dia 25 fins al dilluns dia 29 de maig.

Programa d’actes Rocío

Dijous 25 de maig de 2023

Missa de traslladat de la Imatge de Nuestra Señora del Rocío, des de la seva església de Sant Martí de Cerdanyola. Sortida a les 19 hores, en un acte presidit per mossèn Juan Carlos Montserrat, rector de la església de Sant Martí.

Dissabte dia 27 de maig de 2023

18:00 h. Recepció i presentació de les Hermandades amb el seu Simpecado. Es farà a l’Ermita situada a Terrassa el dissabte per ordre d’antiguitat. Seran rebuts pel mossèn Juan Carlos Montserrat, rector de l’Església de Sant Martí, Daniel Salinero Castillo, president de FECAC i altres autoritats. També hi seran presents membres de la Junta de FECAC i un representant de cada Germandat acompanyat per una vara.

Diumenge dia 28 de maig de 2023

10:00 h. Missa Pontifical de Pentecosta. Serà presidida pel bisbe de Terrassa, Monsenyor Salvador Cristau Coll i cantada pel cor de la Hdad. Ntra. Sra. del Rocío Santo Ángel de Barcelona.

24:00 h. Rosario de la Aurora. Serà resat per Juan Carlos Montserrat, rector de l’Església Sant Martí. Serà cantat pel cor de la Hdad. Ntra. Sra. del Rocío Rocieros de Carmona de l’Hospitalet de Llobregat.

Dilluns 29 de maig de 2023

08:00 h. Missa de l’Alba. Serà oficiada pel mossèn Juan Carlos Montserrat, rector de l’Església de Sant Martí, i cantada pel cor de la de la Hdad. Ntra. Sra. del Rocío Santa Mª de las Arenas Voces del Camino de Terrassa.

10:00 h. Processó de la Verge que realitzarà el seu recorregut oficial visitant al seu pas totes les Hermandades.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tal com raja a maig 24, 2023 | 16:18
    Tal com raja maig 24, 2023 | 16:18
    Què hi te a veure la Verge del Rocio amb Catalunya? És que anem nosaltres a casa seva a invair-los amb les nostres festes?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa