MónTerrassa
La Romeria del Rocío de Catalunya torna a Terrassa

La Romeria del Rocío de Terrassa torna a Terrassa, entre el 6 i el 10 de juny, a Can Petit.

6 de juny

Missa de Trasllat de la Imatge de Ntra. Sra. Del Rocío des de la seva Església de Sant Martí de Cerdanyola a les 20.00 hores. Presideix mossèn Joan Carles Montserrat, rector de l’Església de Sant Martí. Cantada pel cor de l’Hdad. Ntra. Sra. Del Rocío de Cerdanyola.

Dissabte 8 juny 2019

Recepció i Presentació de les Germandats amb el seu Sinpecado. Es realitzarà a l’Ermita situada a Terrassa el dissabte, dia 8 de juny, començant a les 18 hores per ordre d’antiguitat. Seran rebuts per mossèn Joan Carles Montserrat, rector de l’església de Sant Martí, Manuel Coronado, secretari del bisbe de Terrassa, Daniel Salinero Castell, president de FECAC i altres autoritats. També hi seran presents membres de la Junta de FECAC i un representant de cada Germandat acompanyat per una vara.

Diumenge 9 de juny de 2019

Missa de Romeros. Se celebrarà el Diumenge de Pentecosta, dia 9 de juny, a les 10 hores. Serà presidida pel bisbe de Terrassa, Monsenyor José Ángel Saiz Meneses i cantada pel cor de l’Hdad. Ntra. Sra. Del Rocío Els Vares de Santa Coloma de Gramenet.

Rosari de l’Aurora. S’iniciarà a les 12 de la nit de diumenge, 9 de juny. Serà resat pel bisbe auxiliar de la diòcesi de Terrassa, Monsenyor Salvador Cristau Coll i cantat pel cor de l’Hdad. Ntra. Sra. Del Rocío Los Romeros de Barcelona.

Dilluns 10 juny 2019

Missa de l’Alba. Se celebrarà a les 8 hores del dilluns, 10 de juny. Serà oficiada per Mossén Juan Carlos Montserrat, rector de l’església de Sant Martí, i cantada pel cor de l’Hdad. Ntra. Sra. Del Rocío Divina Pastora de Mataró.

Dilluns de Pentecosta. 10 juny 2019

Processó de la Verge. S’iniciarà a partir de les 10 del matí de dilluns, 10 de juny. Realitzarà el seu recorregut oficial visitant al seu pas a totes les Germandats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa