MónTerrassa
Terrassa es retrobarà amb Els Banys per la Fira Modernista
  • CA

Els municipis de Terrassa i Els Banys es tornaràn a trobar el cap de setmana de la Fira Modernista. El grup Trobades terrassenques per la Llibertat i la Democràcia ha organitzat dos dies plens d’activitats per rebre l’alcaldessa del municipi d’Els Banys de la Catalunya Nord, Maria Costa, i tots aquells nord-catalans que vulguin venir a visitar la Fira Modernista de la nostra ciutat els dies 6 i 7 de maig.

Les activitats que es duran a terme aquests dos dies formen part dels actes amb els quals Cants de Llibertat vol agrair l’hospitalitat rebuda a Els Banys durant la jornada ‘Trobada terrassenca per la Llibertat’ celebrada el mes de febrer, on mig miler de terrassencs van rebre els ex consellers de la Generalitat Lluís Puig i Josep Rull

40 anys d’Arrels a la Catalunya Nord

La primera activitat es tracta de l’exposició “40 anys d’Arrels, 40 anys d’un país: Catalunya Nord”, que es pot visitar a partir d’avui divendres 29 d’abril fins el 7 de maig a la Biblioteca Central de Terrassa. L’exposició, que posa en valor el treball de l’Associació per promoure i defensar la llengua i la cultura catalana a través de la ràdio i l’escola des de 1981, és la primera vegada que s’instal·la a Catalunya. 

El divendres 6 de maig a les 18:30h es durà a terme una conferència amb el fundador de l’Associació, Pere Manzanares, la batllessa d’Els Banys, Maria Costa, i el conseller Lluís Puig, aquest últim de manera telemàtica. Un cop acabada la conferència, es duran a terme els Cants per la Llibertat al mateix Passeig de les Lletres, i a les 21:00h se celebrarà un sopar de germanor a la societat Coral dels Amics de Terrassa. 

Trobada a la plaça del Rector Homs

El matí del dia 7 de maig es visitarà la Fira Modernista amb Manzanares i Costa, i a les 19:00h de la tarda es durà a terme una trobada a la plaça del Rector Homs, davant de les esglésies de Sant Pere. Allà, hi haurà parlaments de Costa; Manzanares: la membre del govern del Consell per la República, Montserrat Cupons; el membre d’Òmnium, Jordi Miralda; i Teresa Maria Cribilles, d’Assemblea Nacional Catalana. A més a més, també hi participaran els músics dels Cants per la Llibertat de la ciutat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa