MónTerrassa
Restriccions per visitar pacients hospitalitzats a MútuaTerrassa

Davant l’increment de casos positius per Covid-19, que s’ha traslladat amb un augment en el nombre de persones hospitalitzades, des de Mútua Terrassa han tornat a aplicar restriccions. A partir d’aquest dimarts, 21 de desembre, queden restringides les visites de familiars i acompanyants i s’activa el punt de recollida de pertinences per als pacients hospitalitzats. Només s’autoritzarà l’accés d’1 acompanyant per aquells pacients amb necessitats específiques.

Respecte al punt de recollida, es recorda que funciona de dilluns a diumenge de 9 a 12h a la planta 0 de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els elements que es poden portar per als pacients ingressats són: Roba interior | Pijama | Medicació | Estris d’higiene personal i tovallola | Mòbil i carregador. No s’accepta aigua ni cap tipus d’aliment. Les pertinences que es portin romandran amb els pacients fins al moment que se’ls doni l’alta hospitalària. Per aquest motiu, es demana que només es porti allò imprescindible. D’altra banda, per aquelles persones que vulguin fer arribar algun missatge o fotografia al familiar que estigui ingressat, ho poden fer enviant un correu a: [email protected]

Aquest dilluns, dia 20, hi ha un total de 43 pacients Covid a la planta d’hospitalització (de Terrassa però també residents a poblacions de l’entorn on MútuaTerrassa dona cobertura, com Rubí o Sant Cugat), als quals s’hi ha d’afegir 4 pacients Covid a la Unitat de Semicrítics, i cinc pacients Covid a la UCI. El passat divendres, el nombre de pacients a la UCI eren els mateixos però a planta només hi havia 25 persones, el que suposa un increment de 18 persones amb tan sols 3 dies.

A l’Hospital de Terrassa també s’han aplicat ja mesures de restricció d’accés per a visites, tant per a pacients Covid com per a altres circumstàncies. També tenen lloc a l’Hospital Sant Llàtzer on s’han reduït els dies de visites i les persones que hi poden accedir. Així mateix, se segueix un protocol estricte d’higiene i seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa