MónTerrassa
El restaurant de Terrassa on es podia pagar en temps o diners tanca
  • CA
Restaurant La Trobada | ALEI

!--akiadsense-->

El restaurant La Trobada, el restaurant del temps, tanca. Situat al carrer del Teatre, a la seu social dels MInyons de Terrassa, es va posar en marxa el 2013. La Trobada, un dels projectes més destacats d’ALEI, és una eina per fomentar la inclusió social de diferents col·lectius vulnerables, fent-los corresponsables i protagonistes -no només beneficiaris- d’aquest procés, allunyant-los així del model assistencialista. En cinc anys hi han participat més de 300 persones, realitzant un procés d’apoderament, a través del voluntariat. La Trobada deixarà de donar servei el proper 30 d’abril, per continuar en un futur en un nou escenari.

La Trobada va ser el primer del país on es pagava amb diners (una part de la clientela) o amb temps (l’altra). Obert a tothom, reuneix clients que cerquen un menú de qualitat a bon preu i altres que, afectats per la crisi, no el poden pagar.

La Trobada va presentar al del PAM, el Procés Participatiu de l’Ajuntament de Terrassa, el projecte d’un nou local pel restaurant que permetria ampliar horari i serveis amb una major autonomia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa