MónTerrassa
Residus Vallès organitza un taller per donar una nova vida a la roba

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ha preparat un taller que ensenya com donar una nova vida a la roba que ja no ens posem el proper 24 de novembre a les 18:00h, que porta per nom “La moda que incomoda”. Aquesta activitat es du a terme per la 13a Setmana Europea de Prevenció de Residus, que se celebra del 20 al 28 de novembre de 2021 i el dia temàtic posa el focus en el binomi comunitat circular, comunitat sostenible.

Des del Consorci es proposa aquest taller sobre l’aprofitament del residu tèxtil, que serà online, i està adreçat a la ciutadania de la comarca. El taller parteix de preguntes com “Tens roba que no et poses? Saps que de mitjana ens comprem 34 peces a l’any?”.  A partir d’aquí es convida la persona assistent a descobrir més curiositats sobre el consum de roba i com reduir els residus tèxtils a partir d’exemples pràctics per donar una nova vida a les peces de roba que han passat de moda. 

El taller tindrà lloc el proper 24 de novembre a les 18h via zoom. Cal fer les inscripcions en el formular que trobareu en aquest enllaç.

Cartell per al taller “La moda que incomoda” | Residus Vallès

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de tres anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Aquestes accions volen donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria, fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa, fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus, i fer canviar el comportament quotidià dels europeus en el consum i la producció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa