MónTerrassa
Els residents de Mútua, protagonistes d’una jornada sobre pediatria
  • CA
Taula d'inauguració amb Dra. Alicia Mirada, Dra. Marta Garcia, Dr. Roger Garcia i Dra. Rosa Puigarnau
Taula d’inauguració amb Dra. Alicia Mirada, Dra. Marta Garcia, Dr. Roger Garcia i Dra. Rosa Puigarnau | MútuaTerrassa

!--akiadsense-->

Aquest dimarts, 29 d’octubre, el servei de Pediatria l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) celebrarà -a la sala d’actes de l’Edifici Docent- la quinzena jornada d’actualització en l’àrea pediàtrica, dirigida a pediatres, llevadores i infermeres de l’àrea pediàtrica, a metges de família d’aquesta àrea així com a residents de pediatria i medicina de família.

Es tracta d’una jornada coordinada pel Dr. Roger Garcia, cap del servei de Pediatria de l’HUMT i la Dra. Marta Garcia, adjunta al mateix servei. La inauguració de la jornada ha anat a càrrec de la Dra. Alícia Mirada i la Dra. Rosa Puigarnau, adjuntes del mateix servei i tutores de residents amb una breu explicació sobre el perquè de la temàtica de la jornada d’enguany. Al llarg del dia hi participen més d’una vintena de professionals vinculats a l’Àrea Pediàtrica i els quals tenen un tret comú: tots ells han estat residents del servei de Pediatria de l’HUMT.

Amb un format de ponències breus -deu minuts d’intervenció- aborden missatges claus i aspectes rellevants en la recerca de diversos àmbits pediàtrics com la nutrició, la cirurgia, la cardiologia, la nefrologia, les cures pal·liatives o les urgències, entre molts d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa