Els parquímetres de la Zona Blava es reconnectaran el pròxim dilluns, 24 d’agost, a tota Terrassa després de poc més de tres setmanes desactivats. Els darrers anys, s’ha detectat que la ciutadania ha diversificat els seus períodes de vacances, fet que fa que l’activitat comercial sigui elevada durant els primers i els últims dies d’agost i, en conseqüència, la demanda d’aparcament es mantingui en nivells molt similars a la resta de l’any. Per aquest motiu, es manté l’activitat de la zona blava els dies en què es preveu una major necessitat d’aparcament de rotació.

Davant la situació d’emergència sanitària a causa de la Covid-19 i la previsió que l’activitat econòmica i comercial es reactivi, que s’incrementi l’ús del vehicle privat a conseqüència de les mesures de distanciament i que part de la població redueixi el seu període de vacances per les mesures de flexibilització i expedients de regulació temporal d’ocupació, ha fet que enguany la gratuïtat de la zona blava a Terrassa hagi estat homogènia a tots els districtes i més curta en el temps.

Terrassa disposa actualment de 133 parquímetres i d’un total de 1.951 places de Zona Blava. L’Ajuntament de Terrassa informarà la ciutadania de les condicions excepcionals de l’agost a la zona blava amb cartells als parquímetres, al web municipal i amb missatges a les xarxes socials.

Nou comentari