MónTerrassa
Reobre l’Oficina d’Atenció Ciutadana del districte 4
  • CA
Centre Civic Maria Aurèlia Capmany
Centre Civic Maria Aurèlia Capmany | G.M.

!--akiadsense-->

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del districte 4 reobre aquest dijous les seves portes al públic amb les instal·lacions adaptades a les mesures preventives i sanitàries contra la Covid-19. Dispensadors de gel hidroalcohòlic, distància de seguretat entre seients, intensificació de les tasques de neteja i nous cartells informatius són algunes de les mesures que permetran oferir un entorn segur tant a la ciutadania com al personal municipal. Aquesta OAC era l’única que restava pendent de reprendre la seva activitat, després d’haver de tancar les seves instal·lacions al març per l’estat d’alarma.

L’atenció presencial sempre es fa amb cita prèvia i que els canals per sol·licitar cita són:

– A través del web https://citaprevia.terrassa.cat.

– A través de l’aplicació mòbil ‘Sense Esperes’, disponible a Google Play Store i App Store.

– Trucant gratuïtament al 010 (900 922 010 si es truca de fora de Terrassa), de dilluns a dijous de 8 a 19 h, i divendres i vigílies de festiu de 8 a 14.30 h.

Els horaris d’atenció ciutadana presencial són:

– OAC Didó: dilluns i dimecres de 8.30 a 15 h i de 16 a 19 h, dimarts i dijous de 8.30 a 15 h, i divendres i vigílies de festius de 8.30 a 14.30 h.

– OACs dels districtes: de dilluns a dijous de 9 a 15 h, i divendres i vigílies de festiu de 9 a 14.30 h.

L’Ajuntament recomana evitar fer tràmits de forma presencial. La Seu Electrònica (https://seuelectronica.terrassa.cat) és el canal preferent per a realitzar tots els tràmits necessaris a l’Ajuntament de Terrassa i ofereix servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa