MónTerrassa
Els Reis arriben a Terrassa amb helicòpter i sense cavalls
  • CA

El Centre Cultural El Social, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, organitza un any més la Cavalcada dels Reis a Terrassa. Un esdeveniment que comptarà amb un ampli seguici de carrosses, patges i bandes musicals. Els Reis d’Orient arribaran diumenge a Terrassa en helicòpter, a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa (Districte 3). Aterraran a les 16.45 h i seran rebuts per l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, per donar pas a la Festa de Benvinguda. El programa d’actes serà el següent:

• 16 h: Arribada del patge Xiu-Xiu que recollirà les últimes cartes dels infants, actuació de Miqui Giménez i tallers infantils a càrrec de les entitats i associacions del Districte 3.

• 16.45 h: Arribada en helicòpter de Ses Majestats els Reis d’Orient, que aterraran a la zona esportiva de Can Jofresa on seran obsequiats amb el Ball de Reis, a càrrec dels Bastoners de Terrassa.

• 18 h: Gran Cavalcada de Reis.

Per segon any consecutiu, la Cavalcada de Reis a Terrassa no comptarà amb cavalls, s’iniciarà a les 18 h a la plaça del Doctor Cadevall i arribarà cap a les 19.45 h al Raval de Montserrat. La comitiva reial sortirà de la plaça del Doctor Cadevall, per continuar pels carrers del Forn, carrer de la Unió, carrer d’Iscle Soler, rambla d’Ègara, passeig del Vint-i-dos de Juliol, carrer del Nord, carrer de la Societat, plaça de la Creu Gran, carrer de la Creu Gran, carrer de Sant Antoni, plaça del Doctor Robert, passeig del Comte d’Ègara, carrer de la Font Vella i Raval de Montserrat.

Un cop Ses Majestats arribin al Raval de Montserrat, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, lliurarà de manera simbòlica la Clau de la Ciutat als Reis d’Orient al balcó de l’Ajuntament. Després dels tradicionals focs d’artifici, l’alcalde convidarà els Reis i el Patge Xiu-Xiu a entrar a l’Ajuntament, on també els rebran la resta de membres del consistori i es donarà per acabada la celebració per donar pas a la nit més màgica de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa