MónTerrassa
La nova regidora de Seguretat de Terrassa es posa al dia: balanç i accions
  • CA

La nova regidora de la Policia Municipal de Terrassa, Patricia Reche, ha estat posant-se al dia. Aquest dimarts, 19 d’abril, la nova responsable de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil s’ha reunit amb el nou intendent de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policia (ABP) de Terrassa, Marc Caparrós. També hi han assistit l’Intendent Major de la Policia Municipal de Terrassa, Antoni Flores. La trobada ha servit per fer la presentació oficial tant amb els responsables dels cossos policials presents a la ciutat com amb el mateix alcalde Jordi Ballart.

Però la reunió també ha servit per tractar altres aspectes vinculats específicament a aquestes àrees. Així, s’ha posat sobre la taula la situació de la seguretat a la ciutat, un dels temes que últimament està generant polèmica i malestar entre els terrassencs. També s’ha parlat sobre l’aposta per millorar la coordinació operativa entre Mossos i Policia Municipal, i de les meses que se celebren setmanalment entre comandaments per avaluar problemàtiques i coordinar accions conjuntes. En aquest mateix espai es fa balanç de les novetats rellevants, es realitza traspàs d’informació i es debat sobre possibles actuacions.

A la trobada, a més, també s’ha parlat de diferents accions previstes. Així, s’ha avançat que s’implantaran dispositius conjunts en diferents àmbits, i es duran a terme noves propostes a emprendre al conjunt de la ciutat de forma coordinada, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca policial a la ciutadania, especialment al teixit comercial, que s’ha mostrat preocupat per l’allau de robatoris violents que s’estan produint a diversos punts de la ciutat i que reclama més presència d’agents patrullant.

Patricia Reche va assumir el càrrec de regidora en un ple extraordinari celebrat el passat 9 d’abril. A més de regidora de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, també ha assumit la presidència del Consell Municipal del Districte 5, càrrecs que des del principi de la legislatura Xavier Fernández Rivero. Tindrà prop d’un any per poder desenvolupar aquestes tasques abans no arribin les eleccions municipals, l’any 2023.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa