MónTerrassa
Reflexions sobre les cures i les relacions sanes en un cicle formatiu a Terrassa
Xerrada de Quart Creixent sobre cures
Xerrada de Quart Creixent sobre cures | Quart Creixent

!--akiadsense-->

El col·lectiu feminista Quart Creixent organitza un cicle de formacions sobre relacions sanes format per tres tallers gratuïts que tindran lloc a diferents espais de Terrassa. Després de cada taller estan previstes actuacions musicals per fer visible i reivindicar un major protagonisme de les dones en l’escena artística.

El cicle es va inaugurar el passat divendres 25 de maig amb una xerrada sobre cures en les relacions afectives a càrrec d’Espai Indàgora als Amics de les Arts i el concert de Cris Blasco al Casal Popular L’Atzur. Les properes activitats seran:

Dissabte 2 de juny a la plaça Alcalde Parellada

11:30h – Xerrada: Gestió de la gelosia, a càrrec de les sexòlogues Meritxell Poch i Ignasi Puig

13:00h – Poesia amb Generación Bitch i vermut

13:30h – Concert de Les Pasquines (Sant Cugat del Vallès), projecte musical, poètic i reflexiu que vol ser altaveu de denúncia

Dissabte 16 de juny al Casal Popular L’Atzur (carrer d’Arquímedes, 89)

19:30h – Xerrada: Relacions no-monògames, a càrrec d’Amor Violeta

21:30h – Concert amb Black is Back (Terrassa) i sopar

23:00h – PD’s

El tema escollit aquest any pel cicle de formacions, cures i relacions sanes, respon a la voluntat de fer visible que part del canvi estructural i sistèmic que es reivindica des dels feminismes passa per posar les cures al centre i fer èmfasi en els processos de reproducció de les persones, vetllar per un veritable sosteniment comunitari i repensar les actituds que tenim en l’àmbit afectiu, sexual i emocional.

Nou comentari

Comparteix