Exposició Dinosaurs Tour
Exposició Dinosaurs Tour | Cedida

!--akiadsense-->

La considerada l’exposició itinerant més important de dinosaures animatrònics visitarà Terrassa el pròxim dissabte 5 d’octubre. Dinosaurs Tour es podrà veure al Recinte Firal fins al diumenge 13 d’octubre. Aquesta mostra que ha recorregut més d’una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre altres) comptarà amb una trentena de peces inèdites a grandària real, algunes d’elles animatròniques, que simularan l’aspecte i el comportament dels dinosaures. “Els visitants podran veure els últims avanços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i tot respiren!, exclama Juan Comín, responsable de l’exposició. “És un autèntic Parc Juràsic”, afegeix Comín.

Triceratops i hàbitat natural

Tiranosaures, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosaurios, Espinosaurio, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex a grandària real, entre altres. A més de les peces, es realitzaran projeccions didàctiques sobre la manera de vida d’aquesta fauna prehistòrica i hi haurà sorpreses. “Els més petits de la casa es queden sorpresos. Els seus moviments són tan realistes que alguns nens i nenes creïn que són de debò”, explica Comín.

Una de les rèpliques de dinosaure que es poden veure a la mostra Dinosaurs Tour
Una de les rèpliques de dinosaure que es poden veure a la mostra Dinosaurs Tour | Cedida

!--akiadsense-->

“Combinem entreteniment i diversió per als més petits, juntament amb un ampli factor pedagògic perquè aprenguin mentre es meravellen d’aquests gegants”, comenta l’organitzador. Per a fer l’exposició més impactant i real, es recrearan els hàbitats naturals d’aquestes magnífiques peces en escenes compostes per vegetació i escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en aquesta època.

L’exhibició comptarà amb panells informatius i descriptius amb detalls científics sobre les eres geològiques, teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils.

Horaris

De Dilluns a Divendres de 17.00 a 21.00 h i Dissabtes i Diumenges d’11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h. Les entrades es poden adquirir per sol 8 euros en les taquilles de l’exposició i en www.dinosaurstour.com

Fins a trenta dinosaures a mida natural es poden veure al Dinosaurs Tour
Fins a trenta dinosaures a mida natural es poden veure al Dinosaurs Tour | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari