MónTerrassa
Una rasa, possible causa del mur caigut que ha ferit un home
  • CA

Avui dilluns, a les 11.24 h del matí, un particular ha alertat al 112 de la caiguda d’un mur de 30 metres de llargada, a la carretera de Martorell, a l’alçada amb el carrer d’Arquimedes, a l’espai que havia ocupat la discoteca Libens-Laser. A la trucada s’ha informat també que hi havia una persona ferida i dos vehicles afectats. Agents de la Policia Municipal, dues doracions dels Bombers i una ambulància hi han fet acte de presència, comprovant que la persona ferida es trobava conscient després d’haver rebut un cop al cap.

També s’ha avisat al Cos dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació. Després de ser atesa, la persona ferida ha estat traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Caiguda d’un mur de 30 metres de llargada
Caiguda d’un mur de 30 metres de llargada | Joan Manel Oller

!--akiadsense-->

La caiguda del mur, presumptament, ha estat a causa dels treballs d’una màquina excavadora que estava realitzant una rasa al costat del mur. S’hi han comissionat també tècnics d’Urbanisme de l’Ajuntament, i els responsables de l’obra s’han fet càrrec de la retirada dels restes del mur i de la neteja de la via.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa