MónTerrassa
Quinze restaurants oferiran tapes i vins de qualitat al TerraTapes
  • CA
Una de les tapes que es van poder degustar en l'anterior edició
Una de les tapes que es van poder degustar en l’anterior edició | TerraTapes

!--akiadsense-->

Aquest dijous, 5 de setembre, Terrassa acollirà una nova edició de la Mostra TerraTapes. La iniciativa és fruit dels locals participants a la Ruta que es realitza tots els dijous i que uneix i marida el Modernisme de la Ciutat amb bona gastronomia i vi de qualitat. La Mostra tindrà lloc a l’emblemàtica plaça Plaça Didó, amb la Sala Muncunill i la Xemenia de testimonis.

TerraTapes estarà oberta de 19h a 23h, i aquelles persones que no hagin comprar els tiquets de forma anticipada en els establiments participants, ho podran fer a la mateixa plaça i al mateix dia a partir de les 18h. El preu és el mateix de l’any passat, és a dir, 10 euros per 4 tast de tapa o Vi + copa de regal. Així mateix, es podrà gaudir de l’actuació en viu de l’Aula de Música i del DJ Moreno.

Restaurants participants

Aquest any participen 15 restaurants al TerraTapes, onze dels quals són actuals integrants a la Ruta (Cafè de l’Aula, Zurito, El Rovell de l’Ou, Fora de Carta, Syrah, La Torreta, L’Origen del Vi, Tascanna, El Vapor Gastronòmic i Sa Illa) i, tres convidats molt especials: El Cultural, Rístol Restaurant i Yummy Pastisseria, que aportarà la part més dolça d’una bona tarda de Tapes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa