Quin temps farà aquest dimecres 16 de març de 2022 a Terrassa? Sembla que podem tornar a deixar el paraigua ben guardat a l’armari. Aquest dimecres serà un dia gris, sense sol, amb núvols durant tota la jornada. Però no es preveu que caigui ni una sola hota d’aigua. Les minipreciptacions de dies enrere ja són cosa del passat. I pel que fa a les temperatures, ja seran de caràcter primaveral, deixant molt enrere l’hivern. Es mouran, tant de dia com de nit, entre els 13 i els 15 graus centígrads. Si mirem una mica és enllà, al dijous, poc en podem dir si mirem les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya. Llevat que serà un dia calcat gairebé al cent per cent a aquest dimecres.

Canvis de cara al divendres

Divendres ja serà una altra cosa, s’albiren núvols, però amb aigua. Es calcula que es recolliran uns dos litres per metre quadrat en 24 hores. La pluja comencarà cap a les vuit del matí, per fer un parèntesi entre les 10 i les 11 i tornar-hi fins a les 3, on s’aturarà fins a les nou de la nit. I si mirem el dissabte, observem precipitacions molt més generoses i unes temperatures mínimes a la baixa, mentre les màximes es poden enfilat fins als 15. I de cara a la setmana vinent, s’espera una situació molt semblant a aquesta, amb núvols, possibilitat de pluja i un sol que haurà d’esperar.

L’equinocci de primavera (del llatí Aequi noctium, que significa “nit igual”) marca l’inici de la nova estació. A las 16:33 hores del 20 de marde 2022, els dos pols de la Terra se situaran a la mateixa distància del Sol.

Nou comentari

Comparteix