MónTerrassa
Queixes veïnals per l’estat de la plaça Cooperativa: “És un abocador”
  • CA

Veïns de la plaça de la Cooperativa, ubicada al barri Torrent d’en Pere Pares de Terrassa, han fet arribar a Món Terrassa les seves queixes per l’estat en què es troba la zona. “Des que es van iniciar diverses obres al voltant de la plaça, que aquesta s’ha convertit en un abocador. Fins al punt que ja ni la netegen”, lamenta la Vero, una de les residents.

Aquesta veïna explica que “amb prou feines podem baixar amb els nostres fills al parcs infantil perquè està ple de brossa, vidres trencats pel terra i tot ple de brutícia per les obres. Els jardins estan descuidats. Tot plegat és una pena perquè és una plaça molt gran i hi ha diversos arbres que fan ombra, i s’hi està bé”, subratlla. I és que és un dels pocs espais verds amb què compta el barri, un espai creat no fa pas tant, uns quinze anys, i que ha anat patint el pas del temps i la deixadesa de tots.

A més, lamenta que “ens van treure el tobogan per posar un gronxador adaptats per a nens amb necessitats, però ara, no només no hi ha el tobogan sinó que també ha desaparegut el gronxador”.

Queixes per l’estat de deixadesa i brutícia a la Plaça Cooperativa, al barri de Torrent d’en Pere Parres | @mamiyalanlove

Gronxador inadaptat

Sobre aquest gronxador, des de l’Associació de Veïns exposen que durant tres anys ha estat una de les reivindicacions del barri: que almenys hi hagués una plaça on es disposés un joc per als infants amb capacitats diverses. Finalment, al mes de juliol es va col·locar una nova cadira. Tanmateix, recalquen que no és la desitjada.

“Creiem molt injust que les persones amb mobilitat reduïda, i especialment les més joves, no puguin gaudir de les nostres places o parcs I, per aquest motiu, proposem la compra de gronxadors adaptats per a persones amb cadira de rodes. Des de la Junta considerem que l’Ajuntament no ha instal·lat el gronxador que es va demanar i, per aquesta raó, hem demanat deixar aquest i reclamem un adaptat per a cadires de rodes”, apunten.

La plaça de la Cooperativa acumula mesos de queixes veïnals que des de l’associació veïnal s’han traslladat a cadascun dels plens de Districte, per tal que el govern municipal en tingués coneixement i hi acutés. Les obres d’una promoció d’habitatges han provocat alguns desperfectes al mobiliari urbà, però el pitjor és que ha creat la sensació generalitzada que el parc ha deixat de ser parc per a tothom, per convertir-se en parc per alguns.

Queixes per l’estat de deixadesa i brutícia a la Plaça Cooperativa, al barri de Torrent d’en Pere Parres | @mamiyalanlove

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a agost 17, 2022 | 16:56
    Anònim agost 17, 2022 | 16:56
    Yo pensaba que se llamaba la plaza de los perros y eso que vivo a 100 metros, en el barrio llevamos 15 años cambiándole el nombre....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa