MónTerrassa
Queixes pel mal estat de l’oficina del BBVA a Can Parellada
  • CA

Veïns del barri de Can Parellada han mostrat el seu malestar per l’estat en què es troba l’oficina del BBVA, ubicada al carrer França amb cantonada amb el carrer d’Amèrica. Des de l’AV Can Parellada per la Unitat del nostre barri s’han queixat a través de les xarxes socials que la porta d’accés a l’entitat bancària es troba trencada i a punt de caure. No des de fa un dia o dos, si no des de fa més d’una setmana. “Una setmana amb la porta en perill de caiguda. Una irresponsabilitat i sense poder contactar amb el BBVA perquè l’arregli”, lamenten. Subratllen que també han alertat de la situació d’inseguretat que genera la porta a la Policia Municipal de Terrassa, però que per ara no s’ha actuat.

Aquest dimecres, l’entitat BBVA ha comunicat a Món Terrassa que la porta trencada ha estat reparada i ja funciona correctament.

Els veïns denuncien que també els preocupa una tendència que està passant a tota la ciutat: la reducció de les oficines bancàries amb atenció personalitzada. Això està causant no només problemes d’atenció (per les llarguíssimes cues que s’estan formant en les poques oficines que sí que tenen treballadors) sinó també de mobilitat. Es queixen que ja fa dues setmanes que s’han quedat sense “la poca atenció que s’hi prestava”, obligant als residents d’aquest barri a desplaçar-se a una altra lloc de la ciutat per poder parlar de manera presencial amb algun treballador del banc per resoldre qualsevol dubte o realitzar alguna gestió o tràmit. “Qui ens ha de fer cas? No ja al fet que haguem de desplaçar-nos en autobús fins a l’altra punta de Terrassa, sinó també al perill i la inconsciència que suposa no fer-se càrrec de les seves instal·lacions i posant en perill de greus danys personals a algun dels usuaris del caixer?”, subratllen.

I per si això no fos prou, a més de la porta i de l’absència de treballadors a l’oficina, s’hi afegeix el fet que “portem dos setmanes que els caixers no funcionen. Ara no va un, ara no va l’altra”, es queixen.

porta del caixer BBVA a Can Parellada | AV Per la Unitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa