Satèl·lit Gaia

Satèl·lit Gaia | Agència Espacial Europea

L’agrupació astronòmica de Terrassa anuncia que aquest dissabte, dia 5, tindrà lloc les XIII Jornades de Relativitat de Terrassa 2020. Previstes inicialment pel dia 4 d’abril i posposades per la crisi sanitària del COVID-19, s’ha establert la nova data per aquest dissabte.

Com cada any, la Jornada constarà de conferències a càrrec d’eminents professionals en el camp de l’astronomia, la cosmologia i la relativitat, i d’un dinar relativisita per a aquells que s’hi vulguin afegir (el cost del dinar serà d’uns 20€ per a socis/es i de 25€.- per a no socis/es). Enguany, en el seguiment presencial de les conferències caldrà ser extremament prudents amb les mesures sanitàries atesa la situació amb la Covid. Serà obligatori l’ús de mascareta en tot moment durant les Jornades, així com complir les normes de distanciament. Hi haurà un aforament màxim per sota de la capacitat habitual de la sala, i per evitar risc quedarà suspès el servei de cafè o altres begudes durant la pausa a mig matí.

També s’ha previst el seguiment Online de les conferències per a aquelles persones que no es puguin desplaçar o prefereixin no fer acte de presència.

Per més informació: https://astroterrassa.org/blog/xiii-j-r-t-2020

Nou comentari