MónTerrassa
A punt els serveis especials al Complex Funerari per Tots Sants

L’Ajuntament de Terrassa ha preparat uns serveis especials al Complex Funerari de Terrassa pel dia de Tots Sants. En concret, aquests serveis es tracten sobretot d’un dispositiu de mobilitat especial amb l’objectiu de facilitar el trajecte des de la ciutat fins al cementiri i l’accés al recinte, així com oferir més espai d’aparcament. El tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert i regidor de Serveis Funeraris i Cementiri Isaac Albert ha anunciat aquests serveis en una visita al Complex Funerari aquest matí, que es concreten en les següents mesures:

  • Servei gratuït de recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda l’1 de novembre. S’ha de fer una reserva prèvia trucant abans del 30 d’octubre al 900 268 268 o 973 869 400.
  • Vehicle adaptat per al transport intern de persones amb dificultats de mobilitat. Durant els dies de més visites al cementiri, s’ofereix aquest servei per acompanyar les persones que ho necessitin a la sepultura i deixar-les després novament a l’entrada del recinte. El vehicle adaptat estarà operatiu des del 23 d’octubre fins a l’1 de novembre, de 9:00h a 18:00h.
  • Autobús especial gratuït al cementiri. Aquest serveis es prestarà l’1 de novembre de 9:00h a 18:00h. L’autobús farà el recorregut de l’L1 des de l’Estació del Nord fins al complex funerari.
  • Ampliació d’aparcament. Per facilitar l’estacionament de vehicles privats, els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre s’amplia la superfície d’aparcament habilitant-hi la Zona Est.
  • Accessos per a vianants. Per tal de facilitar l’entrada des de la zona ampliada, Funerària obre l’accés de la Zona Est els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre. Les persones que ens visitin durant aquests dies també podran accedir al recinte per la porta de la Zona Bosc. Com és habitual, l’1 de novembre estarà operatiu l’accés del Camí dels Monjos.

A part d’aquest dispositiu de mobilitat, també hi haurà el servei de neteja i ornamentació de sepultures -que s’ha de fer amb reserva prèvia- i també hi haurà un servei de flors i complements extra: entre el 22 d’octubre i l’1 de novembre s’instal·laran diverses paradetes de flors i complements a la zona d’accés al recinte.

Es tracten d’unes mesures que pretenen donar resposta a la gran quantitat de gent que s’espera que visiti el cementiri aquest cap de setmana, segons ha anunciat Albert. El tinent d’Alcalde ha fet èmfasi sobretot en visitar el cementiri de manera esglaonada, de tal manera que “les aglomeracions no alterin un moment tan important com el de visitar els avantpassats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa