La pista de gel ja es troba a punt a la plaça Nova
La pista de gel ja es troba a punt a la plaça Nova | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Aquest dijous, 5 de desembre, s’inaugura la pista de patinatge sobre gel a la plaça Nova de Terrassa. La pista, de 30 metres de llarg i 14 d’ampe (en total 400m2) restarà oberta fins al 7 de gener. Amb il·luminació i fil musical, la pista ha estat possible gràcies a la iniciativa del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa.

La pista compta amb una zona amb quatre carpes on s’ubiquen a la venda d’entrades, l’àrea de patins i els serveis complementaris. Hi podran patinar fins a un màxim de 80 patinadors i patinadores al mateix temps. Comptarà amb llum i so i un servei de monitoratge que s’encarregarà de la venda de tiquets, de la gestió del material i que oferirà la seva ajuda als usuaris i les usuàries. Per part de l’Ajuntament, s’ha sol·licitat explícitament que l’equipament inclogui horaris específics i els mitjans necessaris perquè persones amb capacitats diverses en puguin gaudir plenament.

Les entrades tindran un preu de 6 euros. Durant els dies laborables del mes de desembre es distribuiran vals descompte de 3 euros.

Les persones usuàries tindran a la seva disposició 225 parelles de patins de diferents talles, patins especials per als més petits i 8 pingüins per ajudar els infants a mantenir-se drets. Els patinadors i les patinadores que ho desitgin també tindran cascs a la seva disposició i hauran d’utilitzar guants de manera obligatòria, que caldrà que portin de casa.

Nou comentari