MónTerrassa
El PSC vol revitalitzar el comerç de Terrassa a través de vals de descompte
  • CA

El PSC presenta una proposta de resolució aquest divendres dins del ple municipal de l’Ajuntament de Terrassa per engegar un pla per la revitalització del comerç local. Davant les dades d’un possible tancament d’un 9,4% de les empreses de Terrassa a causa de la Covid, des de l’agrupació municipal consideren que des de l’Ajuntament de Terrassa “hem de fer tots els esforços possibles per tal de mantenir-lo i ajudar a revitalitzar-lo” ja que el comerç de proximitat ajuda a “teixir una societat sana i cohesionada; així com a mantenir barris amb entitat pròpia i no només com a zones residencials”.

Els acords que es presenten són:

1. Crear un programa de revitalització del comerç local mitjançant descomptes directes als ciutadans de Terrassa. Aquests descomptes han de ser bescanviables al comerç local que s’hagi vist afectat per les restriccions derivades de l’estat d’alarma o als tancaments posteriors per restriccions sanitàries i s’han de fer extensius a totes les unitats familiars de la ciutat.

2. Acompanyar el programa d’una campanya mediàtica de promoció del comerç local vinculada al programa de descomptes i vehiculada a través dels eixos comercials ja existents a la ciutat.

3. Destinar una partida del pressupost municipal per a dotar de fons a aquest programa de descomptes i a la campanya publicitària.

4. Fer arribar aquest acord a les associacions de comerciants de la ciutat, a les associacions de veïns i veïnes, als sindicats, a les associacions patronals (CECOT, Foment…) i als òrgans de participació del comerç local.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa