MónTerrassa
Prova pilot de senyalització que s’instal·larà a les estacions de FGC
  • CA
Prova pilot de la senyalització que s'instal·larà a totes les estacions de FGC
Prova pilot de la senyalització que s’instal·larà a totes les estacions de FGC | A.T.

!--akiadsense-->

La tinenta d’Alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, acompanyada de la regidora de Salut i de Gent Gran, Mònica Polo, i membres de la Comissió d’Accessibilitat, ha participat en la presentació a l’estació de Vallparadís Universitat de la nova senyalització per a la xarxa d’estacions de FGC.

Es tracta de la prova pilot de la senyalització que s’instal·larà a totes les estacions de FGC. A la visita hi han assistit també el director d’Operacions de FGC, Oriol Joncadella; el responsable d’Edificis, Francesc Aubach; i el responsable d’Àrea de FGC, Francesc Jiménez.

La nova senyalització recull aportacions de la Comissió d’Accessibilitat per millorar la comprensió dels senyals i informacions. Les millores inclouen aspectes com la simplificació dels continguts, l’augment del cos de lletra i del contrast de colors de cartells i rètols, o la millora dels pictogrames i la seva identificació. La Comissió d’Accessibilitat ha treballat conjuntament amb FGC per millorar l’accessibilitat del servei ferroviari. El treball de la Comissió s’emmarca en el Pacte Terrassa per l’Accessibilitat Universal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa