MónTerrassa
Prova per acostar alumnes de l’Escola d’Art i Disseny al món laboral
  • CA

L’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa i la Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) han subscrit un acord de col·laboració a través del qual s’inicia una prova pilot per crear sinergies formatives i culturals entre ambdues institucions. Atès que les dues institucions estan situades a l’Edifici del Vapor Universitari (carrer de Colom, 114), la Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya proposa oferir la seva sala d’exposicions a l’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny perquè aquest pugui exposar els seus treballs de manera periòdica, sota demanda prèvia.

L’acord inclou dos acords més que impliquen l’Ajuntament, a través de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa. D’una banda, l’Escola oferirà al seu alumnat la possibilitat de col·laborar en les diferents activitats formatives que es realitzin a la seu del COAC per tal d’ampliar els seus coneixements acadèmics. A més, els i les estudiants de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa podran col·laborar en la realització de pràctiques sota la tutela dels col·legiats i les col·legiades del COAC.

Tant l’Ajuntament com el COAC consideren que aquesta experiència serà enriquidora per a ambdues parts, tant per a la formació acadèmica, com per a l’experiència professional de l’alumnat. Per valorar-ne el resultat, les dues parts s’han emplaçat a principis de l’any 2019 i, si s’escau, l’Escola d’Art i Disseny i el COAC obriran la possibilitat d’establir nous plans de col·laboració de cara a cursos posteriors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa