MónTerrassa
Prou robatoris a les escoles de Terrassa

Prou robatoris a les escoles de Terrassa, un comunicat que arriba de mans de La Pepeta, la Plataforma d’AMPAs i AFA’s de l’Escola Pública de Terrassa, davant una situació que s’agreuja dia a dia. Us l’oferim íntegre. La preocupació creix en els centres docents egarencs.

Les darreres setmanes hem vist un augment molt preocupant de robatoris i vandalisme contra les escoles de Terrassa, en diversos casos am reincidència i amb membres de la comunitat educativa a l’interior de l’edifici. S’apropen les festes i, a més del robatori de diners i recursos com ordinadors o instruments musicals, s’afegeix també el robatori o desperfectes a paneres de Nadal i recaptacions solidàries.

Les associacions de famílies de les escoles públiques, coordinades a la Pepeta, demanem més mesures de investigació i protecció contra aquesta mena d’incidents, tant per part de les autoritats educatives i policials municipals com autonòmiques. Necessitem que es prioritzi la protecció dels recursos educatius, que ja es troben prou vulnerabilitzats per l’infrafinançament i els efectes de la pandèmia, i que es reforcin els operatius, a més de restituir el més aviat possible els materials robats.

Cada atac a l’escola és un atac al nostre futur col·lectiu

Cada atac a l’escola és un atac al nostre futur col·lectiu, i també al present de centenars d’infants i les seves famílies, i, per tant, fem també una crida general a la ciutat i la seva comunitat educativa per augmentar la sensibilitat i la solidaritat en vers l’escola i la tasca diària de tots els infants i professionals. Prou robatoris a les escoles de Terrassa, volem més i millors mesures de protecció dels espais escolars i més sensibilització sobre el fet que un atac a una escola, és un atac a tota una ciutat i el seu futur.


La Pepeta, Plataforma d’AMPAs i AFA’s de l’Escola Pública de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa