MónTerrassa
Protesta a Terrassa per reclamar que “la crisi la pagui els que més tenen”
  • CA

Concentració al Raval de Montserrat de Terrassa per reclamar que “la crisi la pagui els que més tenen”. Es tracta d’una acció impulsada des de la formació Recortes Cero i que comptava amb el suport de diferents forces polítiques i socials. L’acte, que va tenir lloc aquest dijous dia 17 de novembre al vespre, estava consensuat i sortia després de diverses reunions celebrades a la nostra ciutat al voltant de “Respostes i propostes als reptes de la inflació i la crisi”. En aquestes trobades hi havia representants de PSC i Tot per Terrassa, del SAD, la Xarxa en Defensa dels Serveis Públic, la UCE i la Unió Europea de Pensionistes, a més de la mencionada Recortes Cero.

En aquestes reunions també es van plantejar altres idees centrals, les quals es van visibilitzar en l’acte del Raval amb la lectura d’un manifest per part de representants de cadascuna de les entitats. Així es va subratllar que “la situació és molt greu per a la majoria de ciutadans; la inflació ens va fer més pobres, i ni les pensions ni els salaris creixen al mateix ritme que la inflació”, per això, lamenten que “la inflació està produint rics i pobres alhora. No és només pobresa i males condicions de vida, es també una sèrie de sectors, els més poderosos de la població, que s’enriqueixen”.

Concentració al Raval de Montserrat “Que la crisi la pagui els que més tenen” | Alex Garvin

“La redistribució de la riquesa, punt d’unitat”

En la concentració es va deixar clar que la solució passa per “repartir la riquesa”, i en aquest sentit van manifestar que “l’alternativa és que hi hagi, encara que sigui temporal, un procés de redistribució de la riquesa on els que més en tenen donin més als que són més vulnerables”.

Per tot plegat, consideren que “avui la unitat és més important que mai. Hem de treballar junts. Hem de promoure plataformes que tinguin com a punt d’unitat la redistribució de la riquesa”. I van afegir que “aquesta unitat es basa en el respecte absolut als diferents criteris, maneres de pensar, maneres d’actuar de les organitzacions. Actuar, expressar la nostra opinió, donar les nostres alternatives als diferents problemes de la nostra gent i de la nostra ciutat”, van sentenciar.

Concentració al Raval de Montserrat “Que la crisi la pagui els que més tenen” | Alex Garvin

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa