MónTerrassa
Protecció Civil fa balanç de les accions a Terrassa del 2020-21
  • CA

Aquest dimecres, 17 de novembre, ha tingut lloc la sessió plenària de la Comissió Local de Protecció Civil, en la qual s’ha presentat l’informe de gestió corresponent al curs 2020-21. La reunió ha comptat amb la presència del regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Xavier F. Rivero, per delegació de l’alcalde, i amb la presència de representants de tots els serveis de seguretat i emergències del municipi (Bombers, Policia Municipal, Mossos d’Esquadra), a més dels grups municipals, els caps dels serveis municipals de Salut, Serveis Socials i Serveis Territorials i Seguretat, a més de representants d’entitats i associacions de la ciutat, com són la Cambra de Comerç, Creu Roja, ADF i la FAVT.

Es tracta de la segona sessió plenària que es realitza en aquest mandat, ja que l’any passat, en plena pandèmia Covid-19, es va decidir no convocar-la per focalitzar tots els esforços del servei en la gestió de la crisi sanitària. En l’informe presentat justament es destaca la gestió de l’emergència i la tasca realitzada pel voluntariat en diverses accions que es van dur a terme. També s’ha parlat d’accions que han suposat una millora en la seguretat dels ciutadans, com per exemple, les obres referents al pla de prevenció d’incendis forestals. I s’ha volgut aprofundir en actuacions com la instal·lació de sensors i barreres automàtiques a la riera del Palau o la instal·lació d’un pluviòmetre a la capçalera de la riera de les Arenes.

Nou vehicle per l’ADF Terrassa

D’altra banda, aquest dimecres, s’ha realitzat l’acte de signatura del conveni de cessió d’un nou vehicle, per una durada de 10 anys amb possibilitat de renovació, per a l’Agrupacions de Defensa Forestals (ADF) de Terrassa. El president delegat Xavier F. Rivero, amb el coordinador de Voluntaris Forestals, Xavier Corominas, i el representant de l’empresa Kai Motoro Vallès SL, Carlos Solano Abad, han estat els encarregats d’oficialitzar l’acord de cessió d’un vehicle.

Es tracta d’un 4×4 de la firma Toyota, amb el qual es contribuirà a ampliar la flota mòbil de l’ADF. Es destinarà específicament al control i prevenció d’incendis forestals i aquelles tasques relacionades, com les vigilàncies i les petites extincions. Amb aquesta finalitat, el vehicle s’equiparà amb una bomba i dipòsit d’aigua, i la resta del material necessari.

Conveni cessió vehicle Toyota a ADF Terrassa | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa