MónTerrassa
El proper dimecres comencen els casals d’agost a Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa desenvoluparà aquest mes d’agost dos programes socials que beneficiaran al voltant de mig miler d’infants i les seves famílies, garantint les seves necessitats alimentàries i incidint en l’acció socioeducativa. Aquests programes, que es posaran en marxa la setmana vinent, són els casals d’agost i el de targetes moneder.

Els casals d’agost començaran dimecres vinent amb 190 places. D’aquestes, 140 estan ja cobertes per infants derivats pels serveis socials municipals, que cobreixen el 100% del cost de la seva plaça. La resta corresponen a places obertes. Tres dels quatre casals oferiran un total de 50 places disponibles per a tota la ciutadania, per tal que s’hi puguin inscriure altres infants, encara que no siguin usuaris dels serveis socials o no estiguin vinculats a les entitats de lleure organitzadores. D’aquesta manera es vol potenciar la inclusió i tenir espais de lleure normalitzadors i integradors.

En aquest cas, l’Ajuntament es fa càrrec també d’una part del cost d’aquestes places. Aquest projecte, que l’Ajuntament de Terrassa va posar en marxa de forma pionera fa sis anys, garantirà l’àpat del migdia i potenciarà el lleure educatiu amb tallers, jocs, sortides, piscina i altres activitats de reforç educatiu, des d’una perspectiva normalitzadora i integradora. Els casals començaran com és habitual l’1 d’agost i s’allargaran fins el dia 31, és a dir, tot el mes.

L’horari serà de 9 a 15 h. Les entitats organitzadores seran les mateixes que l’any passat: l’esplai de Can Parellada, l’Esplai La Fàbrica, l’esplai INSOC Guadalhorce i el Grup Colònies de Ca n’Anglada. La implicació de les entitats de lleure representa un valor afegit al projecte, gràcies al seu coneixement de l’entorn i el territori, així com a la seva experiència en el treball amb la infància des de l’educació en valors.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marisol a juliol 29, 2018 | 14:25
    Marisol juliol 29, 2018 | 14:25
    Me gustaría saber los requisitos para inscribir a mi hijo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa