MónTerrassa
Prop de 300 inscrits en l’acte de l’11S de l’ANC al Parc dels Catalans
  • CA

L’ANC ja ultima els darrers detalls de l’acte central de la Diada Nacional a Terrassa aquest divendres. Amb el programa pràcticament tancat, les inscripcions romandran obertes fins al mateix dia 11 al matí per tal que tothom que ho desitgi hi pugui participar. Actualment, hi ha prop de 300 persones que ja han omplert el formulari al web de l’Assemblea per poder accedir al recinte. I és que malgrat que l’acte es farà a l’aire lliure, al Parc dels Catalans, per indicacions sanitàries s’ha hagut de limitar l’aforament i seguir unes estrictes normes de seguretat en l’accés i sortida. El límit se situen en 600 persones, tot i que instruccions d’última hora poden reduir-lo una mica més.

A partir de dos quarts de cinc de la tarda, les persones que s’hagin registrat podran ja accedir al recinte tancat i buscar la seva posició. Hi haurà quatre accessos, dos a banda i banda del carrer Vinyals i dos a la Rambla. Hi haurà unes marques a terra amb els punts on s’hauran de col·locar els participants. Serà obligatori l’ús de la mascareta i hi haurà gel hidroalcohòlic. Voluntaris de l’ANC seran els encarregats d’assegurar l’accés, distribuir el personal i vetllar per la seguretat i comoditat dels assistents.

L’acte tindrà el seu punt àlgid a les 17.14h però després hi haurà parlaments i algunes sorpreses. S’ha confirmat la participació de la Cambra de Comerç i la Intersindical, així com l’Espai + Drets del Col·legi d’Advocats de Terrassa. També del conseller Lluís Puig i de Meritxell Lluís, com a representant dels presos i exiliats. Està previst que tingui una durada de dues hores, aproximadament.

Mapa amb els accessos i sortides

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa