MónTerrassa
Hospitals de Terrassa i Sabadell opten a la Beca Boehringer
  • CA

Boehringer Ingelheim amb l’aval de l’Asociación de Afectados de Cáncer de Pulmón (AEACaP) i l’Asociación de Investigación del Cáncer de Pulmón en Mujeres (ICAPEM) convoca la beca Juntos Sumamos Vida per donar suport a aquells projectes o iniciatives que lluiten o se solidaritzen amb el càncer de pulmó. Després de veure i analitzar prop de 40 candidatures, ja s’han escollit els set projectes finalistes que opten a una beca. Cal dir que el 25% de la decisió final es decideix a través de votació on-line.

Entre els set finalistes s’hi troba una iniciativa de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell amb col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa. Segons explica Rosanna Mirapeix, metge del Taulí, “el càncer de pulmó s’associa a un sentiment d’estigma perquè, en ocasions, la persona que el pateix sent que podria ser percebut com una malaltia autoinflingida”. Per auqest motiu, el projecte que han presentat es focalitzaria a “reduir l’estès dels pacients de càncer de pulmó”.

Per donar el suport al projecte conjunt vallesà es pot fer clicant aquí (ves fins al lloc on es troba el projecte i a sota hi ha un botó que diu ‘Votar’). El període de votació resta obert fins al 22 d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa