MónTerrassa
El programa “Viure la Natura” torna amb 10 excursions fins a finals d’any
  • CA

El programa d’excursionisme per a persones grans “Viure la Natura” torna a celebrar-se després de gairebé dos anys, i ho fa amb 10 sortides ja programades fins a final d’any. El programa va arrencar el passat mes de març amb dues sortides de gran èxit que han comptat amb més de 60 participants. La regidora de Gent Gran, Mónica Polo, es moltra “molt satisfeta amb la resposta rebuda en les primeres sortides, que demostra que la gent té ganes de tornar a fer activitats en comunitat“.

Les primeres dues sortides de l’any s’han fet a Sant Quintí de Mediona, Les Deus i Castell de Mediona; i l’altra a Fussimanya, Sant Pere de Casserres i Pantà de Sau, amb un total de 63 persones participants. La propera sortida programada tindrà lloc demà dijous 7 d’abril. Es tracta d’un itinerari, al que s’hi han inscrit 22 persones, per la serra de Picancel, al Berguedà, amb un recorregut d’11,28 km i un desnivell de 522 metres.

La regidora exposa que “abans de la pandèmia aquest programa era un dels que tenien millor acollida i estic convençuda que aviat les tornarem a omplir”. Afegeix que “potser algunes persones han perdut l’hàbit o no saben que estem fent sortides altre cop, però jo vull animar tothom a apuntar-se, a gaudir del camp, de la muntanya i de la natura perquè això té molts beneficis per al cos i per la ment, i qualsevol persona que ho hagi fet ho sap perfectament”.

Durant els propers mesos les sortides s’aniran succeint, a un ritme d’una o dues per mes, excepte al juliol i l’agost. En aquest programa, l’Ajuntament compta amb la col·laboració de tres entitats que s’encarreguen de l’organització tècnica de les sortides: Centre Excursionista de Terrassa, Excursionistes.cat i Club Muntanyenc de Terrassa. Totes tres entitats es van alternant al llarg de l’any, i el 23 de novembre hi ha una sortida de germanor coorganitzada per totes tres.

Les persones interessades en participar a les sortides ho poden fer per telèfon (626 19 21 66, en horari de 10:00h a 13:00h) o bé escrivint a [email protected]. El programa complet de les sortides es pot consultar en aquest enllaç i també es fa difusió de cada sortida a través del canal de WhatsApp d’Activa el +60. Per donar-s’hi d’alta, cal omplir el formulari que hi ha en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa